Serveis i tarifes

Residència

Allotjarem el vostre gos, donant-li pinso de la marca Natura Diet o, si ho preferiu, el menjar que vosaltres ens subministreu, sense cap recàrrec. Ens el podeu portar o recollir a qualsevol hora del dia, durant tota la setmana, i només us cobrarem les nits, sense tenir en compte l’hora d’entrada o de sortida. A més, disposem de:

Tarifes Residència
Box individual26 €/nit
Box compartit19,50 €/gos i nit
Servei de recollida0,95 €/Km.
Tots els preus inclouen l’IVA

Calculeu el vostre pressupost

Residència diürna

El servei de Residència diürna o Guarderia te les mateixes característiques que l’anterior, amb la única diferència que el vostre gos no es queda a dormir.

Tarifes de la residència diürna
Box individual20 €
Box compartit15 €/gos
Servei de recollida0,95 €/Km.
Tots els preus inclouen l’IVA

Neteja

Us tornarem el vostre gos net i raspallat, utilitzant productes de cosmètica canina que respecten el seu PH i assecant-li el pèl manualment. Aquest servei només l’oferim durant els mesos d’estiu.

Tarifes del servei de neteja
Gos petit (menys de 20Kg.)19 €
Gos mitjà (entre 20Kg. i 35Kg.)24 €
Gos gran (més de 35Kg.)29 €
Tots els preus inclouen l’IVA

A Domicili

Podem venir a casa vostra i tenir cura del vostre animal de companyia, sigui gos o qualsevol altre tipus d’animal. També podem regar les plantes que ens indiqueu. Aquest servei és a mida, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i ens exposeu el vostre cas, així podrem proporcionar-vos la millor solució.

Ens desplacem a les comarques del Bages i el Moianès i oferim descomptes per a serveis de llarga durada.

Taxi

Podem recollir el vostre animal de companyia, sigui gos o qualsevol altre tipus d’animal, i portar-lo al veterinari, a la perruqueria o a on calgui, a peu o en vehicle. Ens desplacem a les comarques del Bages i el Moianès.

Tarifes del servei de Taxi
Primera hora16 €
Següents hores11 €/hora
Desplaçaments0,95 €/Km.
Tots els preus inclouen l’IVA