Metodologia

mas Mont-ros és una residència canina de poques places, i això ens permet cobrir les necessitats de cada gos de forma individualitzada.

No som criadors ni ensinistradors, som cuidadors, és a dir, que ens dediquem exclusivament a tenir cura dels gossos i vetllem en tot moment pel seu benestar.

Primera visita

Recomanem que ens vingueu a conèixer amb el vostre gos, sempre que sigui possible, abans de deixar-lo allotjat. Aquest primer contacte, on el gos olora, descobreix l’entorn i es familiaritza amb nosaltres, pot evitar futures conductes d’ansietat per separació. A més, la vostra presència li dóna seguretat i així també s’adona que després torna cap a casa amb vosaltres.

La Gala al camp
Documentació

Quan el vostre gos es quedi amb nosaltres cal que ens porteu el seu carnet sanitari, amb totes les vacunes al dia, i que disposi de microxip. A més, també és molt recomanable que estigui censat a l’Ajuntament corresponent.

Per a gossos de races potencialment perilloses i els seus encreuaments, cal disposar de la llicència i assegurança obligatòries.

Sociabilització

Quan arriba un gos nou, fem les presentacions adequades, en grups petits o individualment. Tot depèn del caràcter del gos i dels altres gossos que hi hagi en aquell moment. Així aconseguim que la seva estada sigui el més agradable possible.

A l’hora de fer grups tenim en compte el seu caràcter, la dominància, la seva edat i també les gosses amb zel. És ideal que els gossos estiguin contents i alegres i, per això, procurem que tots estiguin el màxim de temps possible als patis de joc, cremant energia i esbargint-se. Als migdies i a les nits els gossos descansen al seu box.

Grup benavingut
GPP

No descartem cap gos per la seva raça o condició, tanmateix, els gossos potencialment perillosos, reben un tracte especial. Si el gos és sociable i pot sortir amb la resta ho farà amb morrió, en cas contrari sortirà sol.

Disposem de llicència per a la tinença i conducció de gossos considerats potencialment perillosos i també d’assegurança de responsabilitat civil.

Menjar

A l’hora de menjar també ens adaptem a les necessitats individuals de cada gos. Podem donar-li el nostre pinso de la marca Natura Diet o, si no voleu canviar-li l’alimentació, el menjar que vosaltres ens subministreu, sigui pinso o llaunes.

Normalment li omplim el plat tants cops i tanta quantitat com estigui acostumat a casa. A vegades, alguns gossos mengen molt ràpid i amb molta ansietat, en aquests casos augmentem el número de tomes per evitar ensurts, com ara la torsió d’estomac.

La Pacha esperant el menjar
Salut

Com que el vostre gos estarà en contacte amb altres, és important que estigui desparasitat internament. En temps de calor també cal protegir-lo amb repel·lents per a paràsits externs, siguin pipetes, collars o píndoles.

Si necessita cures o medicació ens haureu de portar anotades les dosis diàries, a poder ser pel vostre veterinari. En cas de presentar signes evidents de malaltia ens reservem el dret d’admissió, per evitar possibles contagis a la resta de gossos.

La seva maleta

L’estada del vostre gos ha de ser el més còmode possible, per això us recomanem que porteu el seu jaç, si en fa servir, i així de seguida identificarà l’interior del bungalow com el seu espai per descansar. Si voleu, també podeu portar la seva joguina preferida.

La residència i la Lluna
WhatsApp

Si voleu, cada dia us enviarem per WhatsApp, sense cap cost addicional, imatges i informació sobre l’evolució del vostre gos.

Tornada a casa

La tornada després d’unes vacances no acostuma a ser una època agradable ni per les persones ni per als nostres animals de companyia. Alguns gossos es mostren deprimits, amb poca gana i redueixen l’activitat física al mínim. Aquest petit trauma no dura gaire i el vostre gos tornarà a ser el de sempre en pocs dies!