Instal·lacions

Hem construït unes instal·lacions ecològiques, integrades a l’entorn i on segur que el vostre gos s’hi sentirà a gust. Disposem de 16 box, de dues mides diferents, al mateix preu i en les mateixes condicions.

Box grans
Box grans
Els 12 box grans estan pensats per a gossos de mida mitjana i gran. Tots tenen patis individuals de 25m² cadascun i bungalows de fusta, aixecats del terra per aconseguir un millor aïllament tèrmic, amb teulades aïllades tèrmicament i porxos orientats al nord, així proporcionen una bona ombra a l’estiu.
Box petits
Box petits
Els 4 box petits estan adaptats per cadells i races petites. Les casetes també estan separades del terra i, els abeuradors i les menjadores estan a la seva mida. Cada box té un tendal que proporciona ombra durant tot el dia.
Separadors
Separadors
Els patis individuals tenen separadors opacs per evitar l’estrès que pot provocar el contacte visual directe entre gossos dominants.
Abeuradors
Abeuradors
Els abeuradors i les menjadores són d’acer inoxidable i estan aixecats del terra.
Pati
Pati
Hi ha un espai comú de joc de més de 260m², on el vostre gos podrà jugar amb els altres fins que se’n cansi. A l’estiu també disposen d’una petita piscina.
Bungalows d’hivern
Bungalows d’hivern
Alguns dels bungalows estan preparats per a l’hivern, amb terra de goma, doble aïllament a les parets i portes amb paravents. El funcionament d’aquestes casetes és semblant al d’un sac de dormir, no deixa escapar la calor corporal del gos i això fa que, al cap de poc, s’escalfi l’ambient.
Bosc
Bosc
El bosc que envolta la residència canina és de la nostra propietat i això ens permet realitzar aclarides de millora contra incendis i mantenir una franja perimetral de protecció sense vegetació. També realitzem una actuació anual basada en feromones per a la prevenció de la processionària del pi.
Normativa
Tal i com marca la Llei de protecció dels animals, la nostra residència canina està inscrita al Registre de Nuclis Zoològics de Catalunya amb el número B2501070, disposa d’un programa d’higiene i profilaxi elaborat per un veterinari i totes les instal·lacions compleixen amb escreix la normativa.