Residència per animals de companyia Mas Mont-ros


INSTAL·LACIONS

La residència està emplaçada enmig de la natura, entre boscos, vinyes i camps. Hem construït unes instal·lacions ecològiques, integrades a l’entorn i autosuficients. Vivim a la masia, a menys de cent metres de la residència, i això ens permet tenir cura dels animals en tot moment. Gaudim d’un ambient tranquil, acollidor i, sobretot, molt familiar. Tenim poques places i cada animal rep un tracte individual.

GOSSOS

La residència canina disposa de només 12 bungalows amb porxo i patis individuals de 25m² cadascun. Els bungalows són de fusta i estan aixecats del terra, així aconseguim un millor aïllament tèrmic. Totes les teulades estan aïllades tèrmicament, i els porxos estan orientats al nord, així proporcionen una bona ombra a l’estiu. Alguns dels bungalows també estan preparats per a l’hivern, amb terra de goma, doble aïllament a les parets i portes amb paravents. Els separadors dels patis individuals són opacs, així evitem l’estrès que pot provocar el contacte visual directe entre gossos dominants. Els abeuradors i les menjadores són d’acer inoxidable i estan aixecats del terra. Hi ha un espai comú de joc de més de 260m², on el vostre gos podrà jugar amb els altres fins que se’n cansi. A l’estiu també disposen d’una petita piscina.

ALTRES ANIMALS

Si teniu qualsevol altre animal de companyia i voleu que l’allotgem a la nostra residència o que el cuidem a casa vostra, només cal que ens ho feu saber. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i parlarem del vostre cas en concret.